Navigácia
Domov > Mac > Ako deaktivovať funkciu Resume?

Ako deaktivovať funkciu Resume?

Nová funkcia systému OS X Lion, pri ktorej nemusíte otvárať a zatvárať okná pri aktualizáciách alebo reštarte počítača. No niektorým užívateľom sa táto nová funkcia príliš nepozdáva a nastáva otázka, ako túto novú funkciu deaktivovať.

Resume funkciaFunkciu Resume môžete naozaj jednoducho deaktivovať, no musíme uznať že ju Apple naozaj poriadne skryl :).

Priamo v System Preferences a zvoľte si možnosť General. Na tejto karte je zaškrtávacie políčko s popisom Restore windows when quitting and re-opening apps. Po odškrtnutí políčka sa vrátite do časov systému Snow Leopard.

Pridaj komentár

Top